TROOP 75 MEETING PLAN January , 2011

Activity	Description	Run By	Time
Pre-opening 30 min			6:30 PM
Opening Ceremony 5 min			7:00 PM
Skill Instruction 30 min			7:05 PM
Patrol Meetings 25 min			7:35 PM
Inter-patrol Activity 20 min			8:00 PM
Closing 10 min			8:20 PM
After the Meeting 30 min			8:30 PM to 9:00 PM